fbpx

Poraďte sa so mnou, ako čo najefejtívnejšie dosiahnuť VAŠE finančné ciele!

Tiež máte pocit, že cieľom finančného poradenstva je často len predaj čo najdrahšieho produktu?

Počas našej konzultácie zanalyzujeme vašu situáciu, zadefinujeme vaše ciele a nájdeme riešenie, ktoré je výhodné a vhodné pre Vás. Vaše záujmy sú pre mňa prvoradé.

Objednajte si konzultáciu so mnou už dnes, klikom na tlačidlo nižšie.

profile-pic

Konečne mi niekto pomohol.

Marta

Konzultácia splnila moje očakávania ba v niektorých momentoch ich aj prevýšila. Konečne mi niekto pomohol zrozumiteľne utriediť si pojmy. A zároveň načrtol cestu, ktorou by som sa mala vydať ako investor, ktorému záleží na zhodnotení usporených peňazí. Doteraz som nikde nenašla toľko užitočných informácií pohromade, spolu s odpoveďami na moje otázky a ešte k tomu v pohodlí domova.

S čím všetkým Vám viem pomôcť:

Konzultácia so mnou nie je nejaký nezáväzný "pokec", jej výsledkom sú konkrétne riešenia a kroky,  vhodné pre vašu situáciu.

1

Vysvetlenie/Ujasnenie základných princípov

Ako fungujú finančné trhy a čo je dôležité pre úspešné investovanie.

Finančná literatúra a marketingové materiály sú obyčajne plné žargónu a zložitých pojmov, ktoré situáciu skôr zahmlievajú. Na to sa tu nehráme.


Ľudskou rečou Vám vysvetlím základné princípy fungovania finančných trhov a investičných produktov. Je dôležité, aby ste vedeli, do čoho idete.

2

Vytvorenie jednoduchého finančného plánu

Pomôžem Vám stanoviť si realistické investičné ciele.

Zadefinujeme si, čo všetko investovaním chcete dosiahnuť, a kedy.


Pozrieme sa, či sú tieto ciele realistické a vytvoríme plán jednotlivých krokov, ktoré treba urobiť, aby ste ich dosiahli.

3

Posúdenie Vašej aktuálnej situácie

Aktuálny stav Vašich financií je dôležitý vstup pre investičný plán.

Pred tým, než začnete investovať, je dôležité mať v poriadku osobné financie. Ak to tak nie je, povieme si, aké by mali byť ďaľšie kroky


Ak už máte existujúce investície, pozrieme sa na to, ako zapadajú do Vašich plánov a ak bude treba, navrhnem vhodné zmeny.

4

Návrh investičného plánu

Zoznam krokov do čoho a ako investovať.

Pozrieme sa, aká by mala byť štruktúra Vášho portfólia (alokácie do jednotlivých druhov aktív), aby zodpovedala Vášej schopnosti, ochote a potrebe znášať riziko. 


Navrhnem Vám aj spôsob, ako tento investičný plán zrealizovať (výber brokera atď.)

Typy konzultácií, z ktorých si môžete vybrať:

krátka tel. konzultácia

Efektívny spôsob, ako vyriešiť jeden čiastkový problém, alebo získať rýchlu odpoveď na Vašu otázku.

72.00

  • Online stretnutie cez Zoom
  • Trvanie 20 minút
  • V čase, ktorý Vám vyhovuje, z pohodlia Vášho domova
osobná konzultácia

Pre tých, čo uprednostňujú stretnutie "tvárou v  tvár". High-level analýza Vašej situácie a príprava jednoduchého investičného plánu.

144.00

  • Osobné stretnutie v Bratislave
  • Trvanie 45 minút
  • Sumár konzultácie emailom
  • Pozvánky na všetky moje živé webináre v nasledovných 12 mesiacoch

Čo hovoria moji klienti

Mna osobne presvedčilo to, že je to len konzultácia a nič nepredávate.

Som zamestnanec/kontraktor, mám 33r . Chcem nejako odkladat zvysne peniaze. Momentalne neinvestujem aktivne, ale planujem. Odkladam len peniaze na dochodok do podielovych fondov.Aktuálne mam financneho poradcu. Pouzivam podielove fondy. Hlavny problem po konzultacii s vami vidim vo vysokej cene mojich podielovych fondov.Konzultácia splnila ocakavania, ale aj otvorila dalsie otazniky :-). Najviac som potreboval potvrdit/vyvratit si moje vedomosti. Predsalen tych zdrojov je viacej a nie vzdy ich chapem korektne. Vo svojej strategii pojdem do vacsej diverzifikacie sporenia a zrejme aj zmenim strategiu odkladania penazi na dochodok.Osobne mam rad sa porozpravat s odbornikom v nejakej oblasti, pretoze je to zvacsa rychlejsie ako si hladat cestu sam v spleti vsetkych roznych zdrojov a protirecivych nazorov. Samozrejme je tu vzdy riziko biasu odbornika a aj jeho motivacie, ktora zvlast vo financnej oblasti nemusi byt celkom zistna. Mna osobne presvedcilo to ze je to len konzultacia a nic nepredavate. To co ste vraveli/resp. pisete na blogu mi davalo zmysel. Samozrejme o vysledkoch sa mozeme bavit az na konci a spatne po vela rokoch. Ale je dobre vediet aspon co robim, preco to robim a preco a na zaklade akych informacii som sa rozhodol.

profile-pic
Tomáš

Employed. Me and my husband have some money which we are currently not needing.Mutual funds abroadWe gained a different perspective about our current situation. It helped us to start making long-term plans.I would strongly recommend it, as it helps to think about your situation in a different way.

profile-pic
Mariya

Páčilo sa mi, že ste sa fakt vžili do mojej situácie.

Som zamestnanec, 39 rokov, rád by som si investovaním vybudoval zdroj pasívneho príjmu. Investovanie som začal pred 2 rokmi.Investovanie som začal podielovými fondami, ktoré mi ponúkol "investičný poradca". Keď som ale po čase vyjadril nespokojnosť, že poplatky mi dosť žerú tie zisky, tak mi len povedali, že to je cena za "bezpečie", v ktorom moje investované peniaze sú. V tomto som videl hlavný problém a odvtedy investujem samostatne.Bolo to viac než čo som očakával; páčilo sa mi, že ste sa fakt vžili do mojej situácie a konštruktívne ste pristúpili k cieľom, ktoré som si ja sám zadal. Potvrdili ste mi, že výber fondu, aj výber online brokera som spravil obozretne a pomohli ste mi vidieť svoj finančný plán v reálnom svetle - napr. že náklady ľudí nezvyknú časom moc klesať, alebo že pôvodný plán potrebujem trocha upraviť, aby som maximalizoval svoju šancu uspieť. Na základe konzultácie napríklad idem pridať dlhopisy do svojho portfólia.Kto konzultáciu zvažuje, poviem toľko - radšej venovať honorár 120€ niekomu teraz, než byť off-the-track s investovaním dlhé desaťročia a potom znášať dôsledky až vtedy, keď už je neskoro hocičo korigovať. Navyše tie peniaze idú človeku, ktorý mi nechce predať žiadny produkt, ale naopak, ktorý ma už svojím blogom *zadarmo* naučil veľa vecí o investovaní tak či tak.

profile-pic
Attila

Odporúčam ľuďom, ktorý si chcú šetriť na dôchodok alebo zhodnocovať peniaze postupne.

Mám 24, som internetový podnikateľ o investovanie sa zaujímam iba vo voľnom časeV začiatkoch som investoval cez klasický podielový fond, po hlbšom zaujímaní sa o investovanie som si otvoril účet u brokera. Na PSČ som narazil tušim cez fórum ako-investovat.skNajviac mi konzultácia pomohla v tom, že som si ujasnila dilemy, ktoré som mal ohľadom portfólia . Ano určite prispôsobím odporúčanú stratégiu, znie rozumne a stotožňujem sa s ňou. Možno by som natiahol konzultáciu aspoň na 60 min .Konzultáciu by som asi neodporučil niekomu, kto má veľké oči a chce ovládnuť burzu ale odporučil by som to určite ľuďom, ktorý si chcú šetriť na dôchodok alebo zhodnocovať peniaze postupne časom.

profile-pic
Peter

Typy konzultácií, z ktorých si môžete vybrať:

krátka tel. konzultácia

Efektívny spôsob, ako vyriešiť jeden čiastkový problém, alebo získať rýchlu odpoveď na Vašu otázku.

72.00

  • Online stretnutie cez Zoom
  • Trvanie 20 minút
  • V čase, ktorý Vám vyhovuje, z pohodlia Vášho domova
osobná konzultácia

Pre tých, čo uprednostňujú stretnutie "tvárou v  tvár". High-level analýza Vašej situácie a príprava jednoduchého investičného plánu.

144.00

  • Osobné stretnutie v Bratislave
  • Trvanie 45 minút
  • Sumár konzultácie emailom
  • Pozvánky na všetky moje živé webináre v nasledovných 12 mesiacoch

Často kladené otázky:

Potrebujem mať účet v PayPal, ak si chcem objednať konzultáciu?

Nie, nepotrebujete. Stačí Vám karta. Po vyplnení všetkých povinných polí kliknite na gombík "Pay Now", čím sa dostanete na stránku paypal. Ignorujte gombík "Log In" a kliknite na možnosť "Pay with a credit card" alebo "Zaplatiť kartou".

Konzultáciu som zaplatila. Čo teraz?

Dostanete do emailu potvrdenie o platbe (z PayPal) a potvrdenie o termíne konzultácie odo mňa. Takisto Vám príde ešte pripomienka pred termínom nášho stretnutia, ale odporúčam zadať ju do Vášho kalendára. V deň stretnutia buď prídete v Bratislave za mnou, alebo sa spojíme online.

Kde prebiehajú osobné konzultácie?

Stretneme sa v Bratislave v priestoroch Finaxu, Bajkalská 19B, je to budova business centra Rosum. Parkovanie je k dispozícii v garáži v budove. Ak používate GPS, zadajte číslo budov ako 198. 

Online konzultácie prebiehajú len cez Skype?

Nie, môžeme použiť aj inú platformu - Wire, Facetime, alebo aj obyčajný telefón. Ideálne by bolo, aby sme mohli zdielať obrazovku počítača - budem Vám zrejme chcieť ukázať nejaké grafy alebo dáta. Skype to umožňuje.

>