fbpx

DO ČOHO INVESTOVAŤ - JEDINÉ 3 FONDY, KTORÉ POTREBUJETE

Väčšina investorov má vo svojom portfóliu úplne nevhodné fondy - buď sú príliš drahé, alebo nevhodne alokované, alebo daňovo neefektívne, alebo ich je príliš veľa. Alebo všetko dohromady.

Zaregistrujte sa, a okrem pravidelného Investičného newslettera s informáciami, tipmi a nástrojmi pre lepšie investovanie získate zdarma návod 


  • jediné 3 fondy, ktoré potrebujete na postavenie kvalitného portfólia
  • plus 6 ďaľších ako bonus
  • 4 globálne akciové fondy
  • 2 globálne dlhopisové fondy
  • 2 európske akciové fondy

Je mi jasné, že Vám záleží na Vašom súkromí a emailovú adresu nedávate len tak hocikomu. Vážim si Vašu dôveru. Neposielam žiadny spam a s Vašimi dátami pracujem zodpovedne. Registráciu môžete kedykoľvek zrušiť.

Čo hovoria zaregistrovaní čitatelia:

V dokumente som našiel veľa praktických informácií.

Dokument splnil moje očakávania. Našiel som v ňom veľa praktických informácií a pomohol mi k lepsiemu pochopeniu ETF. Práve cez vašu stránku som sa dostal k ETF a zistil, v čom sú výhodné.Emaily sa mi páčia. Príde mi mail s najnovšími udalosťami zo sveta financií. Veľakrát potom pátram aj na ďalších stránkach a rozširujem si vedomosti.Rozhodnúť sa kam investovať peniaze je dôležité. Človek nemôže siahnuť po prvom čo mu ponúknu. Táto stránka dáva možnosť porovnať investície do ETF s inými produktami. Keď si človek pozorne prečíta Vaše články, tak získa veľký prehľad o investovaní jeho peňazí. A táto stránka to robí veľmi dobre.

profile-pic
Marek

áno, splnilo to očakávania.V e-mailoch by som možno čakal nejakú odbornejšiu nadstavbu toho, čo sa človek nedočíta na blogu. Maily chodia akurát, ani veľa, ani málo.Kto nad tým rozmýšla, nech sa určite zaregistruje.

profile-pic
Martin Hrubala

Tie emaily sú dobré a hlavne edukatívne

Ten dokument mi otvoril oči v niektorých veciachNestíham vždy čítať, ale je to veľmi potrebné, musím sa viac ukázniť a venovať článkom viac času - sú dobré a hlavne edukatívne.Určite sa registrujte :)

profile-pic
Iveta

Ano, materiál očakávania splnil.Pomohlo mi to pri investovaní, pár vecí som pochopil. Navyše- v rodine som začal vyzerať ako chlapík, ktorý tomu rozumie :-) :-)Neváhaj a stlač!

profile-pic
roman

Newsletter mi pomohol.

Ale ano, newsletter mi pomohol, konktretne odporucanie indexovych fondov bol asi najvacsi prinos.Teraz je hlavne sa do toho pustit.Uz som aj odporucil znamym registrovať sa, ludia su vsak jednak opatrni a tiez aj pohodlni. Velky problem je aj fakt, ze sa k peniazom v pripade krachu brokera clovek nemusi dostat. Napr. FIO broker ma ochranu len 20000 EUR. Z dlhodobeho hladiska je to velke riziko.

profile-pic
palo
>